Opleiding voor Web & App developer

Deze opleiding bestaat uit:

Microsoft Programming Fundamentals: Duurt 1 maand
In deze intensieve training leert u werken met Wordpress, om professionele Commerciële websites te bouwen. U leert de Fundamentals van het programmeren in de talen HTML5, CSS3 en Javascript. Ook maakt u kennis met Visual Studio, het programmeer software van Microsoft. Deze training duurt 1 maand en wordt afgesloten met het Officiële IT&CT Microsoft Programming Fundamentals examen.


Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 70-480 -: Duurt 1, 5 maand
Deze intensieve training richt zich op het gebruik van HTML5/CSS3/JavaScript om het volgende te implementeren; programming logic, define and use variables, perform looping and branching, develop user interfaces, capture and validate user input, store data, and create well-structured application.. Deze training duurt 1,5 maand en wordt afgesloten met het Officiële Microsoft 70-480 examen.

Na het behalen van deze certificaat behaalt de kandidaat de MS 70-480 Certificaat en krijgt de kandidaat de titel MCS (Microsoft Certified Specialist). Ook wordt na het behalen van deze Certificaat voor een stageplek van de kandidaat gezorgd.

App & Web builder: Duurt 1,5 maand
In deze intensieve training leert u programmeren in Java, bouwt u Apps met Java, HTML5, CSS3, and Javascript voor Android en de Windows platform. Deze training duurt 1,5 maand en wordt afgesloten met het Officiële IT&CT examen

De Opleiding heeft 2 contactdagen per week en een totale studiebelasting van 40 uur per week.