Opleiding: Graphics Designer


Na deze opleiding kun je o.a. foto en video’s bewerken, beeldmateriaal bewerken voor website en diverse afdrukwerk, etc.

Functies: Grafisch Vormgever, Grafische Designer, etc.
Duur: afhankelijk van achtergrond en eerder opgedane kennis. 6-18 maanden inclusief portefeuille opbouw. Gedurende de opleiding worden er workshops gegeven en vind er een arbeidsmarktverkenning plaats. Aansluitend stage. Stageduur: 6 maanden
Baangarantie: bij goed gevolg afronden van opleiding, goed doorlopen van stage en voldoende aanwezigheid.
Belasting: de opleiding heeft 2 contactdagen per week, en gemiddeld een totale studiebelasting van 36 uur per week.
Begeleiding: gedurende de opleiding is een gecertificeerde trainer beschikbaar voor een optimale begeleiding.
Extra: de opleiding is inclusief lesmateriaal, examenkosten, en exclusief reiskosten.

 

Modules


1. ADOBE PHOTOSHOP CC

Miljoenen ontwerpers, fotografen en kunstenaars over de hele wereld gebruiken Photoshop om het onmogelijke mogelijk te maken. Van posters tot verpakking, van eenvoudige banners tot prachtige websites en van fantastische logo’s tot opvallende pictogrammen, Photoshop houdt de designwereld gaande. Met intuïtieve tools en gebruikersvriendelijke sjablonen kunnen zelfs beginners iets moois maken.

Deze training  wordt afgesloten met het Officiële IT&CT Adobe Photoshop CC-1 examen.

2. ADOBE ILLUSTRATOR CC

In deze training leer je optimaal werken met Illustrator CC voor het creëren van web pictogrammen, productverpakkingen, boekillustraties, billboards en alles daartussenin. Hiernaast ontvang je alle tekentools die nodig zijn om eenvoudige vormen en kleuren om te zetten in verfijnde logo’s, pictogrammen en illustraties. Illustrator-artwork is vector gebaseerd, en kan dus worden verkleind voor mobiele schermen of vergroot tot billboardformaat.

Deze training wordt afgesloten met het Officiële Adobe Illustrator CC ACE examen.

3. ADOBE IN-DESIGN CC

Deze training richt zich op het  ontwerp van briefpapier, flyers en posters tot brochures, jaarverslagen, magazines en boeken. Met professionele lay-out- en typografietools creëer je pagina’s met meerdere kolommen met stijlvolle typografie en rijke illustraties, afbeeldingen en tabellen. Met slechts enkele muisklikken kun je documenten voorbereiden voor het drukproces. Hiernaast creëer je digitale magazines, eBooks en interactieve online documenten die de aandacht trekken met audio, video, diapresentaties en animaties. Met InDesign kun je eenvoudig je ontwerpelementen beheren en snel indrukwekkende ervaringen creëren in elke indeling, van EPUB en PDF tot HTML.

Deze training wordt afgesloten met het Officiële IT&CT Adobe Indesign CC-1 examen.

4. ADOBE PREMIERE PRO CC

In deze training leer je werken met Premiere ProHet wordt gebruikt door Filmmakers, Video-editors, YouTubers, Videografen, en Ontwerpers, kortom door iedereen die een verhaal wil vertellen. Begin een vlog, ga viral op YouTube of word een populaire videograaf. Importeer beeldmateriaal van je camera of telefoon, kort fragmenten in, voeg titels toe en pas de audio aan. Met intuïtieve tools en talloze stapsgewijze zelfstudies maak je in een mum van tijd fantastisch werk.

Deze training wordt afgesloten met het Officiële IT&CT Adobe Premiere Pro CC-1  examen.